Treenaamassa

Otsikkokuva, illalla on kivaa ajella!

Koiramaisempiin aiheisiin siis, kuten lupasin! Olen tässä pariin otteeseen käynyt tyhjentämässä päätäni hallilla. Pitäisi ihan oikeasti nyt treenata tuota Luxia, kun on enää ihan pienestä kiinni, jotta sen kanssa voisi lähteä kisoihin. Puomi kaipaa edelleen vahvistusta, mutta sitä nyt voi vahvistaa kisaamisen ohessakin, hankala on vaan treenata sitä, kun usein hallillamme puomi on kasattuna jonnekin sivuun. Painaa aika paljon ja yksinkös raahaat sitä sitten siinä… 12 keppiä menee  radassa, ja suhteellisen hyvin löytyy myös eriasteiset kulmat, mutta varmuutta yleisesti suoritukseen kaivataan lisää. Keinua ollaan myös treenattu sen liidon takia vähän enemmän, ja aika nätisti Lux haki viime treeneissä suoraan päähän vaikka jäin taaemmaksi.

Javan kanssa tein pienen ratatreenin, joka sisälsi erilaisia tekniikoita sekä hiukan luukuttamista. Tein mm. yhden mielenkiintoisen valssipätkän, jossa oli kaksi pitkää valssia ihan peräjälkeen ja hämyhyppyjä siellä täällä, putken vastakkainen pää, kepit ihan siinä lähellä ja putken kautta avokulmaan. Oli aika huisin hauskaa ja haasteellista pyöritystä, näitä lisää! Kukaan ei varmaan oikeasti hahmottanut mitä teimme, mutta kivaa oli!

Itselleni meinaa flunssa iskeä, jota vastaan olen taistellut tässä kaikin tavoin. Salilla ja juoksulenkeillä käynti on hieman keskeytynyt, kävin mä yksi päivä vähän pumppaamassa painoja, mutta hengästymiseen asti en ala vielä tehdä mitään, ettei ilkeä pöpö saa yliotetta minusta. Pöhhhh…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *